Door: Ensemble NJO muziekzomer

Locatie: Aardbeientuin, Rozenkampweg 18, 8167 LP Oene

NJO Ensemble Mescolare zomeravondconcert

ATTENTIE:  Kaartverkoop vanaf half mei via  https://www.muziekzomer.nl/muziekzomer/artikel.vm?id=961,  losse verkoop viaVVV-Epe

 

Ensemble Mescolare bestaat uit saxofonisten Stephanie Francke & Ilse Bies en trombonisten Junior Huigen & Jesse van der Ham. Het kwartet is ontstaan nadat componist Jan-Peter de Graaff in 2015 een quadrupel-concert voor twee saxofoons, twee trombones en kamerorkest had geschreven. Tijdens dit project sprong de vonk over en is het ensemble de unieke combinatie van saxofoons en trombones verder gaan ontwikkelen. Ze speelden concerten op diverse locaties waaronder De Doelen (Rotterdam) en TivoliVredenburg (Utrecht). Ook waren ze in 2017 onderdeel van verschillende festivals, waaronder Slide Factory en de NJO Muziekzomer.

Mescolare, Italiaans voor mengen, wil het publiek niet alleen kennis laten maken met het samensmelten van de sax en trombone maar ook met diverse muziekstijlen. Naast oude en klassieke muziek speelt het kwartet ook lichte en geïmproviseerde muziek. Componisten als Johann Sebastian Bach, Maurice Ravel, Philippe Geiss, maar ook onze eigen Stephanie Francke staan regelmatig op het programma.

Kaarten € 17,50 incl 1 consumptie of portie aardbeien met slagroom.

Kaartverkoop vanaf half mei via https://www.muziekzomer.nl/muziekzomer/artikel.vm?id=961, en VVV-Epe