Door: Luna Zegers

Locatie: Boerderijcamping 't Vemdebroek Vemderweg 9 Epe

Koop tickets

Zomerconcerten Flamenco-zangeres Luna Zegers cs

Entre Dos Mundos is een sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling waarin zangeres en componiste Luna Zegers zingt en vertelt over thema’s als identiteit, verlangen, levenslust, liefde en verlies.
Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een fascinerende wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt de vurige flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een volstrekt uniek geluid. Luna verweeft in Entre Dos Mundos haar prachtige liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.

Dit alles resulteert in een muziekprogramma van uitzonderlijke, internationale klasse.
Achter Luna’s liefde voor de Spaanse flamenco gaat een hartverscheurend verhaal schuil. Opgegroeid in een liefdevol Brabants gezin verliest ze als jonge vrouw in korte tijd haar vader, zus en moeder. Pas als ze tijdens een verblijf in India kennismaakt met flamenco, vindt ze hierin de ultieme uitingsvorm voor haar grote verdriet.  Haar geschiedenis vormt de rode draad voor haar composities en resulteerde eveneens in haar boek Solo (Uitgeverij Ambo|Anthos). Solo is zowel een familiekroniek als een reisverhaal en vormt de kern van Entre Dos Mundos.