Door: Micheline van Hautem

Locatie: nog niet bekend

Koop tickets

Micheline van Hautem en Brass, Shaffy programma

SHAFFY EN BRASS

Ons zomerprogramma 2020 zou worden afgesloten door Micheline van Hautem en Harmonieorkest Vriendschap uit Oene met het Brel en Brassprogramma. Helaas kwam daar jet Coronavirus roet in het eten gooien.

MAar na  het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de chansons van Ramses Shaffy, elke avond begeleid door een ander harmonie- of fanfare-orkest of brassband.
Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 75 (!) edities gepasseerd. Nu dus ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom bastrombonist Jos Jansen.