Door: lets make comedy

Locatie: Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 , Epe

Koop tickets

Let's Make Comedy

LET'S MAKE COMEDY

Vanuit de Vereniging Gelderse Podia (VGP) , waar CPE lid van is, werd begin dit jaar met Let’s Make Comedy gestart: Nieuw talent krijgt de kans om dicht bij huis een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken door deel te nemen aan het Let’s Make Comedy festival. 
Door de Corona crisis is dit festival dat in maart zijn beslag zou krijgen, afgelast en door geschoven naar september 2020. De verwachting is dat rnd 25 september een en ander zijn beslag zal hebben gekregen
 
Professionele, ervaren comedians zullen als Master of Ceremony (MC) alle avonden van het Let’s Make Comedy festival presenteren. Hiermee wordt de kwaliteit van de avonden gegarandeerd. Door middel van een aantal workshops worden de halve finalisten door Pieter Jouke (comedian en schrijver van o.a. het VPRO programma Zondag met Lubach) ondersteund in de opbouw van hun tekst en hun performance. In de finale is er tijdens het juryberaad een gastoptreden van een bekende artiest.
De jury is samengesteld uit vak-experts op het gebied van theater en comedy. 
 
Na de uitreiking van de Let’s Make Comedy Award op 25 september 2020 zal in het najaar van 2020 een finalistentour plaatsvinden op de deelnemende Gelderse podia. 
 
comedy talentenjacht gelderland