Koop tickets voor Dutch String Collective Schubert

Op deze pagina kunt u direct uw tickets voor Dutch String Collective Schubert op 11-04-2024 kopen. Als u een CPE Strippenkaart heeft kunt hier ook u uw strippenkaartcode opgeven.

Omschrijving voorstelling: Franz Schuberts korte bestaan is minstens zo opmerkelijk als dat van Mozart, hij was net zo’n muzikaal talent. In deze voorstelling wordt het dramatische levensverhaal van deze sympathieke jonge componist verteld.
Luister naar de prachtige muziek van Schubert, geplaatst in de context van zijn leven en tijd. Leer hem kennen door het persoonlijke drama van zijn ziekte, het mysterie omtrent zijn liefdesleven. De beroemde stukken die hij schreef worden gespeeld door uitmuntende musici, The Dutch String Collective.

11-04-2024
20.00 uur
Grote Kerk van Epe
€ 22,50 (volwassen tarief)
€ 7,00 (jeugdtarief)

Vul hieronder uw gegevens in en druk op de Verder-knop om kaartjes te bestellen. Indien u gebruik maakt van een strippenkaartcode worden de tickets die u via de strippenkaart bestelt niet in rekening gebracht.

Uw gegevens

Wilt u gebruik maken van uw strippenkaart voor deze ticket? Vul dan hieronder de strippenkaartcode in. Laat dit veld anders leeg.


Er zijn niet voldoende tickets beschikbaar